Dette indhold er sponsoreret

Kender du til konceptet social dining? Det er ikke et nyt koncept, men det breder sig langsomt ud i hele Danmark disse år. Hvis du er en ægte foodie, har du nok hørt om det før. Når et sted annoncerer, at de har social dining, betyder det som regel, at de serverer maden på store fade i stedet for at portionsanrette. Det kan skabe en mere hyggelig, fællesskabsfølelse, end når man på normal vis går på restaurant, og sidder ved adskilte borde og får sin egen mad serveret. På denne måde kommer hinanden mere ved, ved at række fadene rundt og vende sig til sidemanden for at skænke op.

‘Oluf Bagers Gård’ i hjertet af Odense

Hos restaurant Oluf Bagers Gård, kan du få moderne dansk mad i hyggelige og historiske omgivelser, både til frokost og aftensmad. Udover smag og kvalitet, så er det maden, der er samlingspunktet for hyggeligt samvær og nærvær ved bordet til restaurantens social dining. Man kan socialisere gennem madoplevelser, og møde et imødekommende og afslappet personale som gæst. Hvis du elsker social dining, og samtidig går op i kvalitet, gode råvarer og massere smag, og hvis du samtidig skulle finde dig selv tæt på Nørregade i Odense C, så kig forbi Oluf Bagers Gård.

‘Public’ i Vesterbrokvarteret i København

Hos Public er det det italienske køkken, som er i fokus. Restauranten lader maden snakke for sig selv. Ligesom i Italien. Med autentiske råvarer importeret fra det italienske hjemland, har Public sat sig for at dele nye smage og madoplevelser med madelskende gæster. De mener, at det italienske måltid er ment til at dele. Derfor har de valgt social dining som deres måde at servere og dele maden for deres gæster, så smut forbi næste gang du er forbi Halmtorvet i København og er i humør til italiensk.

‘Syv Ni 13’ i Århus Indre By

Hos Syv Ni 13 får du mad ligesom hjemme hos mor og far. Det svære valg hos denne restaurant er, om du skal have 4 eller 7 retter. Du kan tage din mor, din bedste ven eller farmor under armen – eller møde op alene, og falde i snak med nogle nye mennesker. Alt imens køkkenchefen og hele køkkenholdet, sætter en dyd i at samle indtryk fra hele verden. Derfor lader menuen sig ikke begrænse, men holder sig stadig til konceptet: less is more. Det er en sæsonbaseret menu og nordisk inspireret. Hvis du befinder dig i Århus og er til minimalistisk og lækker mad, så er ‘Syv Ni 13’ stedet for dig.