Hvis du er endt på denne hjemmeside er du måske på udkig efter de bedste priser på caviar eller at komme ud på smagning af den eksklusive vare.

Om du er ude efter noget lækkert til ganen enten derhjemme eller ude i byen, så kan det være oplagt med et minde fra dagen. Her kan reklame og merchandise være til hjælp. 

Det kan være du er en del af en gruppe, der mødes til smagninger. I det tilfælde er det en sjov ide at få lavet jeres egne køleskabsmagneter. De kan komme med hjem til minde om en dag med lidt mere luksus end de fleste. I kan få jeres egen tekst og logo på dem, og de kan produceres i mindre antal. 

Er du en del af en virksomhed, hvor I sælger caviar eller arrangerer smagninger, så kan I også vælge at få lavet et større antal til jeres butik. De kan være en del af et flot display, og bruges som give-aways til de loyale kunder. De kan komme 

med hjem som minde for dagen og pynte i mange hjem. 

Skulle I ønske at designe jeres helt egne stickers til de fine dåse, så kan det også lade sig gøre. På den måde kan I vise, hvem I som videreforhandler er, og hvor kunden skal komme retur, når de ønsker mere af produktet.   

Hvis I har brug for et større antal produkter, der kan bruges som et minde om jeres glæde for caviar, så kan I vælge at få lavet nogle flotte nøglesnore. De kan fx. laves med farveforløb, men også med en fast baggrundsfarve, hvis I ønsker det. Her kan I vælge et logo og tekst, der repræsenterer jeres klub eller forening. Det kan være med til at give samhørighedsforhold, at I alle bærer den samme nøglesnor. Du kan også blive mindet om dine eksklusive eventyr i caviarens verden, når du fx. skal låse op i sommerhuset.  

Sidder du som repræsentant for et firma, så kan I vælge at få lavet nogle fine nøglesnore til jeres gæster og trofaste kunder. De er en god ambassadør for jer, og vil sørge for, at jeres logo bliver set i mange forskellige sammenhænge. Det kan bidrage til at øge genkendeligheden af jeres brand. For hver gang en af jeres kunder bliver spurgt om, hvor nøglesnore kommer fra, så får endnu en potentiel kunde viden om jeres bedrift – og det er med til at øge kendskabet til jer blandt flere.