Hvis du mangler en dygtig og prisvenlig tandlæge på christianshavn, er du havnet det helt rette sted. Der findes mange andre ting, de fleste hellere vil bruge penge på end tandlægebesøg. Dog ændrer det ikke på, at en god mundhygiejne samt en god tandsundhed er alfa omega for et langt og godt tandhelbred. Dog behøver det ikke at koste en bondegård at passe godt på sig selv og sine tænder!

Når du sparer penge på din tandlægeregning, kan du bruge pengene på noget langt sjovere!

Du kan godt gøre det billigt at gå til tandlægen. Du kan eksempelvis ofte finde attraktive priser på et grundigt eftersyn af dine tænder – særlig hos en tandlæge på Christianshavn. Du bør minimum gå til tandlæge en gange om året – men hvert halve år er endnu bedre, da du således giver dig selv de bedste betingelser for den optimale tandsundhed. Dog lader mange sig afskrække grundet prisen. Du kan heldigvis spare penge på din tandlægeregning og i stedet bruge dit overskud på lækre, delikatesser såsom caviar – som også er dyrt spise.

Når man ved, at pengene desværre ikke kan bruges to gange, handler det også om at få mest muligt ud af disse. Derfor kan du også med fordel sammenligne de forskellige priser på caviar – ligesom du kan gøre med tandlægen – og finde det sted, hvor dine penge rækker længst.

Kan man få huller i tænderne af caviar?

I teorien kan man få huller i tænderne af alting, hvis ikke man har god mundhygiejne og sørger for at børste sine tænder grundigt og supplere med tandtråd. Dog er caviar ikke den værste synder i forhold til at give huller i tænderne. Det er i langt højere grad madvarer med stort indhold af sukker.

Caviar er fiskerogn, og er derfor sundt spise – i modsætning til netop slik.

Dog anbefales det altid, at du børster tænder umiddelbart efter et måltid mad. Eksempelvis hvis du har fået caviar til aftensmad, og så børster tænder, inden du går i seng.

Men fordelen ved caviar er også, at du kan spise det med god samvittighed!

Pas godt på dine tænder og spis dig mæt i caviar!