Leder du efter et flyttefirma i Danmark? Så er Holger danske måske den konkrete beslutning. Holger danske er en flytteforretning med 40 års erfaring på bagen, der kan hjælpe til med flytning i hvilken som helst region det måtte være. De har hovedkontor i København, og med afdelinger spredt udover Odense, Aarhus og Aalborg er de sjældent alt for langt væk, hvis du har brug for en omgang flyttehjælp.

Specialiserede medarbejdere og 40 år i branchen

Holger danske er et af Danmarks mest kvalificerede flyttefirmaer. De går op i at der leveres fuldkommen professionel service til kunderne, og intet mindre end det. Så for at sikre at de ansatte har kvalifikationerne til at præstere hvad der forventes, har størstedelen af deres flyttefolk været igennem en 3 og 1/2 år langt flytteuddannelse. Herudover er der ansat 3 personer der er under uddannelse, som lærlinge i firmaet og samtidigt nok en gruppe praktikanter, der med brug af virksomhedens egen mentorordning, oplæres i de forventninger der stilles og udvikler sig derfra. Holger Danske har været i branchen i 40 år, derfor har mange af de ansatte naturligvis også været der i længere tid, hvilket betyder at de netop også har en bred erfaring indenfor deres arbejde og sans for høj kvalitet.

Privatflytning

Holger danskes medarbejdere er specialiseret til at hjælpe dig med privatflytningerne. Hvormed du flytter fra og hvorind det er til, så hjælper de dig med alt det overskydende, som du ikke selv kan holde styr på. Endda tilbyder de også internationale privatflytninger, skulle det være det du står og leder efter. Når du kontakter os på vores hjemmeside, leverer vi et gratis tilbud på hvad din flytning kommer til at koste, men du kan også vælger at blive kontaktet af vores ansatte flyttekoordinator, der så vil vejlede dig og dine planer for flytningen.

Erhvervsflytning

Ved erhvervsflytning hos Holger danske er du i sikre hænder, blandt en gruppe af flyttefolk der har erfaring indenfor at overdrage virksomheder til nye bygninger, samt kontoer og nogle gange bare enkle møbler. Du får rådgivning fra start af flytningen til slut, og opdateres altid på hvad status er for overdragelsen. Når man tilmelder sig på deres hjemmeside, får man et uforpligtende tilbud, og frygt ej: de er altid klar på en spændene og anderledes opgave.

Skal du flytte indenfor ikke så lang tid? Eller er din virksomhed ved at have brug for nye lokaler? Læs meget mere på www.holger-danske.dk og få et tilbud i dag.