Måltidskasser er populært som aldrig før og der er efterhånden så mange muligheder at man finder måltidskasser for enhver smag også måltidskasser med fisk. Sundhedsstyrelsen anbefaler at man få fisk 2 gange om ugen som en del af en varieret kost, og en måltidskasse med fisk er en nem måde at få det på.

 

Det er ikke alle måltidskasse leverandører der har fiskekasser, men nogle har og nogle har endda specialiseret sig i at levere måltidskasser med fisk. Herunder kan du læse mere om de muligheder der er for at få en måltidskasse med fisk et par gange om ugen.

Skagen Food

Skagen Food er nok det mest oplagte valg hvis man vil have en fiskekasse leveret til døren. Deres måltidskasser indeholder for det meste fisk og de har det største udvalg af måltidskasser med fisk.

 

I sin tid er det også en virksomhed der startede med mission om at gøre fisk mere tilgængelig for danskerne, men siden har de udvidet til også at lave vegetariske måltidskasser og måltidskasser for familien mm. Du kan også vælge bare at bestille fisken fra Skagen Food og selv stå for opskriften, og på den måde få frisk fisk leveret til døren.

Retnemt

Retnemt var en af de første til at levere et bredt udvalg af måltidskasser til danskerne. Det er måltidskasser til alle typer familier og til enhver smag, som du kan få hos dem. En af deres måltidskasser er også med fiskeretter i.

 

Hos Retnemt kan du nu designe din måltidskasse helt selv og vælge mellem mere end 40 forskellige retter – hver uge. Det gør det til en super attraktiv leverandør.

Årstiderne

Årstiderne har i årevis leveret friske råvarer hjem til danskerne, jeg kan huske at mine forældre fik grøntsager fra dem da jeg var barn. Nu leverer de også måltidskasser til døren og er du til fisk kan du også få dette.

 

Det gode ved Årstiderne er at du altid kan være sikker på økologiske råvarer af højeste kvalitet, for kvalitet får de ikke på kompromis med. Deres måltidskasser er ofte lavet i samarbejde med prominente kokke, diætister og andre madfolk.

Fordele ved at vælge en måltidskasse med fisk

Det gode ved at vælge en måltidskasse med fisk er at du kan få fisk 2 gange om ugen uden at skulle tænke over det. Brug det evt. som supplement til din vanlige kost så du er sikker på at du får din ugentlige fisk.

 

Det er også en fin inspirationskilde til fiskeretter og den primære årsag til at man ikke får lavet fisk, kan muligvis være at man ikke ved hvilken fiskeret man skal lave. Her kan du lære og gemme opskrifterne fra fiskekassen el. blot sætte det på autopilot med et abonnement på måltidskasse med fisk.

 

Du kan godt kombinere en måltidskasse med almindeligt indkøb eller kombinere 2 måltidskasser, da måltidskasse leverandører ofte kun leverer måltider til 3-5 dage om ugen.