Apple iphone covers er at finde fra meget lave priser til kvalitetspriser. Hvilket iphone etui passer så dig og din mobil? Mange vælger, at bestille online og får her et stort udvalg samt overblik over markedet. Markedet er større en nogen sinde og fyldt med forskellige løsninger til beskyttelse af din mobil. Ønsker du et silikone cover som sikre grebet og sikre mod stød og skader. Eller ønsker du er læder cover, hvor der er plads til kort og sikre beskyttelse af front og bag?

Hvilket cover skal jeg vælge?

Ønsker du at personliggøre din mobil og samtidig, at din mobil undgår skader ved tab eller andet, er et cover til din iphone at finde i mange former, farver og materiale. Hvilket cover der passer dig – kommer an på hvem du er og dine behov.

  • Silikonecover findes i mange motiver og farver som beskytter din mobil mod stød og kan være med til at personliggøre din mobil.
  • Et læderetui kan findes med flipcover eller kun som bagside men stadig plads til et kort eller to på bagsiden.

Hvor længe holder mit cover?

Vælger du et produkt til lavpris skal du forvente et materiale, hvor holdbarheden hænger sammen med prisen. Et silikonecover misfarves hurtigere i et billigt materiale og et læder etui til lavpris slides af almindelig hverdagsbrug. Find dit næste cover på https://www.deluxecovers.dk/. Ved at vælge et kvalitets produkt får du et cover eller et etui, der holder længere og lavet af et materiale, der tåler rengøring og vedligeholdelse. Selvom din mobil er beskyttet af cover – undgå stadig solen stråler og varme. Solens stråler kan misfarve dit etui og din mobil kan blive overophedet.

Hvorfor investere i et cover?

Spar penge i den lange ende ved at beskytte din mobil med et cover. En ny skærm eller bagside kan blive en dyr bekostning – og skader kan ske for selv den bedste. At have et cover eller et etui til din mobil, kan forhindre din næste skade og forlænge din mobils levetid. Vælg et tyndt gennemsigtigt silikone cover, hvis du stadig ønsker en synlig mobil.Eeller et silikone cover med et motiv der afspejler din personlighed. Er du typen der ikke går med en taske eller tegnebog, kan der vælges et etui, hvor der er plads til kort – så du har det hele samlet i et og samme etui.