Hverdagen kan være hård og mangelfuld når det kommer til det faktum, at det sjældent har den ekstra luksus der måske netop lige præcis er brug for. Du behøver dog ikke helt at undlade luksuriøsiteten til trods for at hverdagen er travl og stresset. Skab dit helt eget luksusliv og giv dig tid til at nyde alle de ting der giver dig lidt mere overskud og nydelse. Lej eksempelvis et sommerhus på https://www.sommerhusudlejning.dk/ for en weekend og tag et par dage væk, men husk ikke at glemme alt det der gør sådan en weekend ganske særlig som en stor og eksklusiv dåse kaviar og de rette bobler dertil.

Find den bedste pris på god kaviar

Kaviar er mere eller mindre et must hvis du gerne vil have det bedste til dit ekstra luksus i hverdagen. Dog kan prisen være dyr og det kan være svært at finde den helt rette kvalitet uden at skulle tømme pengepungen helt og aldeles. Som oftest er kaviar dog alligevel ikke den type af varer der er at finde på tilbudshylden, men ved du hvad du gerne vil have, så kan der dog være penge at spare, ved at kigge sig lidt ekstra om.

Er du interesseret i billig kaviar?

Måske er det slet ikke prisen du ønsker at gå på kompromis med når det kommer til kaviar, i hvert tilfælde ikke hvis du ønsker at finde frem til det bedste af det bedste der kan være med til at forsøge hverdagen. Hvis du gerne vil finde billig kaviar, så findes det derude, men her vil der sjældent være tale om den ægte vare, men i stedet det der for kendere kaldes for falsk kaviar. Her er den billige kaviar ikke fra stør, men rogn fra laks, ørred eller lignende.

Hvad koster kaviar egentlig?

Der er forskellige priser på kaviar, ikke i forhold til om der er gode tilbud eller ej, men i forhold til hvilken type af kaviar fra stør der er tale om. De dyreste bøtter med kaviar kommer fra den eftertragtede beluga stør. Indenfor denne type af stør er der også forskel på prisen af dens rogn, afhængigt om der er tale om frit fangede stør, eller om der er tale om opdræt der ikke har haft frit farvand at bevæge sig under. Den dyreste kaviar fra beluga støren koster gerne oppe over 35.000 kr. / kg.