Er du også træt af at skulle tælle kalorier og holde styr på dine makrotal når du går på kur? Gør det lidt lettere med en smart fitness måltidskasse.

Måltidskasserne er designet af et team af ernæringseksperter for at hjælpe dig med at nå dine fitnessmål uden alt det besvær. Desuden leverer de direkte til din dør, så du kan fokusere på at opnå resultater i træningscenteret i stedet for super markedet.

Så hvad venter du på? Tjek vores fitness-måltidskasser i dag, og begynd at se resultater!

Billige og sunde måltidskasser

Nu tænker du måske: “Okay, så jeg får maden leveret til døren, og det er færdiglavet og klar til servering. Det lyder da dyrt?”

Det har du ikke nødvendigvis ret i. 

Med en Fitness måltidskasse er alt klaret for dig. Både:

  • Madplan og valg af aftensmad for ugen
  • Indkøbsliste
  • Indkøb
  • Selve madlavningen. 

Det eneste, du skal tænke på, er at vælge de måltider, du allerhelst vil nyde i den kommende tid. 

Her kan du fx kigge på, hvor mange kalorier du gerne vil have i hvert måltid. Når du tæller kalorier, kan du nemmere styre, hvad du indtager, og dermed også hvor mange kilo du potentielt kan tabe dig. 

Så det, du køber med en Fitness måltidskasse, er ikke kun et sundt og nærende måltid, men også sparet tid – tid, som du kan bruge på noget andet. 

Tænk også på, hvor mange penge du bruger på fastfood – ryger du nogle gange i fælden efter arbejde eller træning, fordi du er træt, sulten og ikke orker at komme hjem og stå i køkkenet? På den måde kan du også spare penge på en Fitness måltidskasse. 

Vil du gerne gøre det billigere for dig selv, skal du købe mad til flere dage og til flere personer. Jo mere du køber, jo billigere bliver det som regel. 

Når portionerne er færdiglavede, undgår du også madspild, da du kun modtager det mad, du eller din familie kan spise. 

Der findes dog også mange sunde og billige måltidskasser, hvor maden ikke er færdiglavet, men stadig er hurtig og nemt at lave – bl.a. fra HelloFresh og Aarstiderne.