Sevruga caviar

Sevruga caviar har en flot skinnende grå farve. Det er en caviar der prismæssigt er på et niveau mellem de mest eksklusive typer caviar og de mindst eksklusive typer. Find priser på Sevruga caviar i tabellen herunder.

NavnStørPris fraBestil
Køb Sevruga caviarSevruga CaviarSevruga799,00 kr.Køb

Med sine flotte skinndende sølvgrå æg, har Sevruga størens caviar også et unikt touch. Desuden er det også den type caviar der består af de mindste æg. Caviaren er i top 3 over de dyreste og fineste caviar typer i verden. Den er kun overgået af Ossetra caviar og Beluga caviar som er den mest eksklusive caviar i verden, med priser på mere end 35.000 kr./kg.

Om Sevruga støren

Sevruga støren er den mindste af de typer stør man udvinder caviar fra. Den giver også de mindste rogn, men til gengæld reproducere den hurtigt hvilket gør at det er billigt at producere caviar med denne stør. Sammen med Beluga og Ossetra caviar er det en af de mest hyppigste typer caviar på verdensplan.

Støren bliver kun “små” 80 kg og op til 2 meter lang, hvilket er relativt lille af en stør at være. Den bliver heller ikke så gammel som andre typer stør der kan bliver op til 60 år gamle, den højeste alder målt for en Sevruga stør er nemlig kun 27 år. Arten er meget truet og opdrættes derfor primært, frem for at fange den vildt.