Forhandler

Hvis du er interesseret i at købe caviar, skal du finde en forhandler af det. Det vil vi gerne hjælpe dig med her på siden. Du kan købe caviar på nettet, men også i fysiske forretninger, det er op til dig hvad du foretrækker. Herunder har vi anbefalet det bedste sted at købe caviar online og udvalgte steder du kan købe det i fysiske forretninger.

Køb caviar online

Det er nemt og bekvemt at købe caviar online. Du får det leveret lige til døren i beskyttet og kølig tilstand. Når du køber det online vil vi anbefale at købe det hos shops der har specialiseret sig i delikatessevarer elller lignende. Heldigvis findes der en online shop der har specialiseret sig 100% i caviar og derfor kan du være helt sikker på at kvaliteten af den caviar er i top. Nedenfor kan du se de online shops vi anbefaler at købe caviar hos.

Caviarshoppen.dk

Caviarshoppen.dk er Danmarks eneste online shop dedikeret til at sælge caviar i bedste kvalitet. Du kan ikke kun købe en udvalgt type caviar, men et bredt udvalg af mange forskellige typer og kvaliteter af caviar. Jeg vil anbefale at købe caviar online hos dem, hvis du vil være sikker på kvaliteten, da de uden tvivl ved noget om deres produkt.

Hos Caviarshoppen.dk, får du den bestilte caviar leveret direkte til døren. Leveringstiden er ca. 5 hverdage og koster kun 99 kr. uanset mængden af caviar du bestiller. Ved bestilling af større mængder caviar vil det være muligt at få leveret bestillingen endnu hurtigere, da den så vil blive sendt direkte fra leverandøren.

Bestil caviar hos Caviarshoppen.dk

Køb caviar i butik

Det er ikke sikkert at du har lyst til at købe din caviar online, selvom ovennævnte forhandlere levere til hele Danmark. Derfor har vi også samlet et overblik over fysiske forhandlere i nogle af de største byer i Danmark, så du ved hvor du kan købe caviar hvis du står og skal bruge det akut eller bare gerne vil have muligheden for at se varen i hånden inden du køber.

København

Boutique Fisk

Boutique Fisk er placeret i Magasin Mad & Vin afdelingen på nederste etage i Magasin Kogens Nytorv. Her kan du købe blandt andet Rossini Caviar og et have af andre fisk og delikatesser.

Hav

Hav er også en butik der primært handler med fisk og fiskedelikatesser. Den findes i Tovehallerne centralt beliggende ved Nørreport station og i City 2. Her kan du finde masser af caviar, også Rossini Caviar.

Irma

Irma er placeret flere steder i København og i det Nordsjællandske landskab. De føre en lang række mere eksklusive dagligvare, og i udvalgte butikker kan du altså også finde caviar i bedste kvalitet. Se på deres hjemmeside hvilke butikker der føre caviar.

Aarhus

Meny

I udvalgte Meny butikker kan du finde lækker Rossini caviar. Meny er en luksus dagligvarebutik ligesom Irma og føre derfor mere eksklusive dagligvare som fx caviar og andre typer rogn.

Salling

Salling er et Jysk stormagasin som kan sammenlignes med Københavnske Magasin. Her har de også en lang række luksus vare, og i deres fødevare afdeling kan man altså finde caviar fra forskellige typer stør.

Havens Fiskehus

Er du til en mindre forretning, kan du i Aarhus finde caviar i Havens Fiskehus. De føre caviar fra det kendte danske caviarhus Rossini. Det betyder at du kan få caviar i bedste kvalitet fra mange forskellige størarter.

Aalborg

Meny

I Aalborg ligger der en Meny butik, som er et oplagt sted at besøge hvis man vil finde caviar. Det føre ikke et kæmpe udvalg af caviar, men har et lækkert udvalg fra caviar huset Rossini, som har base i København og er kendt for at levere noget af den bedste caviar man kan får.

Odense

Meny

Bor du i det fynske nær Odense er din bedste mulighed for at finde caviar i god kvalitet til en fornuftig pris i Meny butikken. Ligesom mange andre Meny butikker i landet, føre denne caviar fra det danske caviar hus Rossini.