Smag på det

Har du lyst til at smage på nogle af de luksus madvarer vi skriver om her på siden, så kan du her holder øje med hvornår der er smagninger på caviar, olivenolie og trøffel. Man kan blive meget positivt overrasket til disse smagninger, da man ikke forventer at der kan være så stor smagsforskel som der ofte er på produkterne.

Smag på caviar

Caviar er en af de mest eksklusive madvarer i verden, selvom det nok i højere grad skyldes hvor svært det er at få fremfor hvor godt det smager. Alligevel er det næsten noget man må smage på i løbet af sit relativt korte liv, bare for at finde ud af hvad det er. Den nemme (og billige) måde at gøre det på er ved at tage til en smagning der måske koster et par hundrede kroner og giver dig muligheden for at smage på forskellige typer caviar, hvorimod du hurtigt skal slippe min. 1.000 kr. for en enkelt dåse til eget forbrug.

Smag på olivenolie

Selvom vi elsker olivenolie her i Danmark, så er det primært i mad el. til stegning vi bruger det og det er skam. I stedet burde vi gøre mere om italienerne og tage det lyseste kedeligste brød man kan finde og dyppe det i olivenolie. Det er nemlig her olivenolien rigtig kommer til sin ret og man kan smage alle de nuancer den har. Deltager du i en olivenolie smagning, så vil du også finde ud af at det er måden at smage på olivenolie.

Smag på trøffel

Trøffel er elsket af mange og både sort og hvid trøffel er noget af en specialitet. Men det er ikke bare trøflen for sig selv der er blevet en specialitet, for trøffel i andre madvarer er i ligeså høj grad med til at holde liv i den fantastike trøffelsmag. Her kan nævnes trøffelcreme, trøffelsauce og trøffelolie, bare for at nævne de mest populære trøffelprodukter. Til en trøffelsmagning har du ikke blot muligheden for at smage på trøfler, men på trøffelprodukter og holde dem op imod produkter som de smager uden trøffel i.